Helder licht rode kleur. In de neus kersenfruit, kruiden en vanille tonen van de houtrijping op Frans eiken. In de mond gul en vlezig fruit (kersen) met een aangename zuurgraad en niet te veel tannine. Temperatuur advies licht gekoeld 14-16 graden.
De Neropasso van Biscardo is een krachtige, karaktervolle rode wijn uit Veneto, gemaakt volgens de appassimento-methode. Een deel van de druiven wordt ingedroogd voordat ze geperst worden, wat zorgt voor extra concentratie, diepgang en een fluweelzachte s
San Marzano AMAI. Een verfijnde en expressieve rosé uit Puglia, gemaakt van de Susumaniello-druif. De AMAI Rosé 2024 heeft aroma’s van aardbeien, frambozen en witte bloesem. In de smaak is hij verfijnd, fruitig en verfrissend droog, met een mooie balans t
Rijke geuren van rijpe rode en zwarte bessen zoals kersen en bramen, met subtiele hints van peper, kruiden, en een vleugje zoethout. Een blend van typisch Rhône-druiven, voornamelijk Syrah, Grenache, Carignan en Mourvèdre, wat zorgt voor een mooie balans
Rijpe tonen van perzik, peer, citrusvruchten aangevuld met hints van vanille en geroosterde amandelen. Vol en romig, met een verfijnde structuur en een mooie balans tussen fruitige frisheid en de zachtheid van eikenhout. De wijn heeft een minerale onderto
Een 100% Chardonnay gerijpt in Franse eikenhoutvaten gedurende 4 maanden. Aroma’s van witte bloemen en tropisch fruit met tonen van vanille. In de mond elegant, fris en mineraal.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Pirovano Casa Coller Prosecco Extra Dry. Licht goudgeel van kleur. In de geur peer en perzik en in de smaak een fruitige Prosecco met een mooie balans tussen het rijpe fruit en de frisse zuren. Ideaal als aperitief, maar ook heerlijk bij lichte salades
Een lichte, strogele cava met een levendige mousse en aroma’s van appel, peer, gebak en een ondertoon van brioche. Fris en verteerbaar met een lange, opwekkende afdronk.
De NEKEAS El Rincon Chardonnay is goudgeel van kleur. In de neus aroma's van tropisch fruit, rijpe appel en subtiel vanille van de 3 maanden houtrijping. In de mond soepel, rond, lekker vetje en toch een fruitige afdronk met aangename zuren.
De Very Limoux vergist op 225L vaten gedurende 8 tot 9 maanden met battonage gedurende de eerste twee maanden. Goudgele kleur, in de geur bloemen, citrusfruit, witte perziken en brioche. In de mond evenwichtig, rond met veel fraîcheur en elegante afdronk.
Strogeel van kleur, karakteristieke boeket met aroma's van peren en rijpe appels. Het evolueert met geuren van droog hooi en geroosterde amandel. In de mond is hij fris en mineraal, loep zuiver, elegant en mooi in balans. Elegante en frisse stijl!
Zacht, rond, sappig én karaktervol met aroma's van rijp rood fruit, specerijen, cederhout en vanille. Na de vergisting in roestvrijstalen tanks rijpt de wijn vier maanden in Amerikaanse eikenhouten vaten en aansluitend nog zes maanden op fles.