Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
Telefoon: +31(0)646212093
Inloggen0
Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
Telefoon: +31(0)646212093

Over ons

*Neem direct contact met ons op via +31(0)646212093 of [email protected].

Na jaren van kennis en ervaring te hebben opgedaan bij een Nederlandse wijnimporteur en met grote passie en liefde voor wijn, is Diederick Swagemakers met een eigen wijnbedrijf gestart.

SWAG. Wijn importeert een groot deel van het assortiment rechtstreeks bij vooraanstaande producenten en werkt nauw samen met selecte importeurs. 

SWAG. Wijn beschikt over een ruim assortiment van exclusieve wijnen welke zorgvuldig zijn geselecteerd op o.a. producent en jaargang. Veelal afkomstig uit Frankrijk (Champagne, Bourgogne, Bordeaux, Rhône), maar ook Italië, Spanje, Portugal en uit landen overzee. Het voortdurend zoeken naar nieuwe producenten en de beste leveranciers, is de grote uitdaging van SWAG. Wijn. 

SWAG. Wijn heeft geen fysieke winkel. De wijnen worden persoonlijk aan huis of via een betrouwbare verzendpartner geleverd. 

Blijf regelmatig de website bezoeken zodat u op de hoogte blijft van het geboden assortiment en bijzondere aanbiedingen. 

Mocht uw favoriete wijn niet zichtbaar of beschikbaar zijn? Neem contact met ons op via +31(0)646212093 of [email protected].

Jouw account

Log in, of maak een gebruiksaccount aan voor meer gebruiksgemak!

Voor alle andere vragen

E-mail

Mail ons! We antwoorden zo snel mogelijk!

[email protected]

SWAG. Wijn

Dwarsstraat 2
5051 RA Goirle
Nederland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking