Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
Telefoon: +31(0)646212093
Inloggen0
Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
Telefoon: +31(0)646212093

Verzenden & retourneren

SWAG. Wijn levert haar wijn vrijwel altijd uit voorraad. Mocht een wijn onverhoopt niet voorradig zijn dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk met u kortsluiten. Om de wijn in uw bezit te krijgen kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 1. Verzenden binnen Nederland: € 6,95 (bij bestelling boven € 75,00 is verzenden gratis).
 2. Bezorgen in de regio Tilburg is gratis.
 3. Verzenden naar België en Duitsland: € 10,00  (bij bestellingen boven € 100,00 is verzenden gratis).
 4. Verzenden buiten Nederland, België en Duitsland: tegen kostprijs.
 5. Afhalen bij SWAG. Wijn kan alleen op afspraak.
 6. Niet goed, geld terug:
  Korte versie: Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling, stevig verpakt en liefst in de originele doos terugsturen. De onaangebroken flessen worden dan, mits in goede staat, door ons vergoed.
  Uitgebreide versie: Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
  Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Als je kiest voor het verzenden van de wijn dan zullen wij dit doorgaans binnen 2 werkdagen doen. Geef bij je bestelling aan wat het bezorgadres is. Normaal gesproken is dit het adres dat bij ons bekend is. Bij het afrekenen van je bestelling kun je ook een ander bezorgadres aangeven.

 

 

Jouw account

Log in, of maak een gebruiksaccount aan voor meer gebruiksgemak!

Voor alle andere vragen

E-mail

Mail ons! We antwoorden zo snel mogelijk!

[email protected]

SWAG. Wijn

Dwarsstraat 2
5051 RA Goirle
Nederland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking