Château La Confession, Saint Emilion Grand Cru 2019
Intense fruitigheid met kruidige tonen. In de mond een Riesling met veel karakter. De Feuerlay-wijngaard werd voor het eerst vermeld in 1605. De combinatie van lössklei op leisteen levert complexe en volle Rieslings die nog steeds een fraaie zure frisheid
Château Labégorce, Margaux 2019
Min. 24 maanden gerijpt in Amerikaanse/ Franse eikenhouten vaten, minimaal 36 maanden flesrijping. Aroma's van zwart fruit, kruidige tonen. Vol, zacht en veel body, met gepolijste tannines, lange, elegante, krachtige afdronk en een lang bewaarpotentieel.
Een verfijnde en karaktervolle grappa Sessantanni Primitivo. Deze exclusieve Italiaanse distillaat biedt rijke aroma’s van rijpe bessen, specerijen en een subtiele houttoets. Elegant, rond en zacht in de afdronk, met een warme, volle smaak die lang blijft
Diep kersenrode kleur, in de geur zwarte kersen, koffie, donkere chocolade. In de smaak rijk, levendig zuur en gedoseerd houtgebruik. Energiek met een lange afdronk.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Prachtig samenspel tussen fruit, hout en zuren. De neus is complex en gelaagd met aroma’s van noten, boter, frisse citrus, rijp geel fruit en kruidigheid. Harmonieus en complex van smaak met mineraliteit, fijne zuren en mooie structuur door de lie-rijping
Kleur is oranje/amber. In de geur intens met gedroogde abrikozen, amandelen, walnoten en honing. In de mond subtiel zoete Vin Santo met goede zuren en tonen van gedroogd fruit en noten.
Zoethout, viooltjes, rijpe kersen en pruimen. Gedroogd rood fruit en kaneel. Leer. Zachte tannines. Rijk en elegant.
Helder robijnrode kleur. In de neus donkere kersen, gedroogd fruit, koffie, rozenblaadjes, teer en vanille. Volle, krachtige smaak, het fruit, tannines en hout zijn mooi in balans. Afkomstig van 75 jaar oude stokken.
De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur in RVS tanks. Daarna rijpt de wijn op de gistcellen ('sur lie') gedurende 12 maanden, waarvan 15% in eikenhouten vaten. Dit maakt de wijn zachter en geeft de wijn extra complexiteit mee.
Rijke wijn, vol fruit, licht getoast en mineralig. De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur in RVS tanks. Daarna rijpt de wijn op de gistcellen ('sur lie') gedurende 12 maanden, waarvan 20% in eikenhouten vaten. Dit maakt de wijn zachter