Prachtig samenspel tussen fruit, hout en zuren. De neus is complex en gelaagd met aroma’s van noten, boter, frisse citrus, rijp geel fruit en kruidigheid. Harmonieus en complex van smaak met mineraliteit, fijne zuren en mooie structuur door de lie-rijping
Afkomstig van de Premier Cru-wijngaard Fourchaume in Chablis. De bodem bestaat uit het kenmerkende kimmeridgien, een mengsel van klei, kalk en fossiele schelpdieren. De wijnstokken zijn tussen de 29 en 76 jaar oud. De gisting vindt plaats op een gecont
Gemaakt van 80% Chardonnay, 15% Moscatello Selvatico en 5% Fiano. In de neus bloemen, perzik en een hint van vanille. De aanzet is romig en delicaat met elegante, verfrissende en mineralige tonen. 4 maanden Frans eikenhout met wekelijks Bâttonage.
De wijn is rijk, elegant, levendig en mineralig tegelijk. Het houtgebruik is evident: in de smaak wat vanille en amandelen. Dit alles eindigend in een lange, droge, notige afdronk met perzikbloesem en subtiel marsepein. Een topper uit Zuid-Afrika!
In de neus elegant met bloemen, licht kruidig en toast. Een levendige aanzet met frisheid en fruit. Complex maar goed in balans door een fijne zuurgraad. Bewaar in de kelder 3-5 jaar voor nog meer complexiteit.
De topcuvée van het huis Juvé & Camps: een prestigieuze, lang gerijpte Cava Gran Reserva die alleen in uitstekende jaren wordt gemaakt. De Gran Juvé & Camps 2018 is een verfijnde en complexe mousserende wijn, geproduceerd volgens de traditionele methode e
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Intense geuren van rijpe perzik, citrusvruchten en subtiele tonen van amandel en witte bloemen. In de smaak fris en elegant met een perfecte balans tussen fruitige tonen en een verfrissende zuurgraad. De afdronk is lang en verfijnd, met hints van mineral
Beerenauslese behoort tot de top edele zoete wijnen uit Duitsland. Een indrukwekkende concentratie en intensiteit. Een constant spel tussen zoetheid en zuurgraad, perfect in balans. Aangenaam zoet op de tong, maar nooit overmatig of vermoeiend. Meesterwer
Rijke wijn, vol fruit, licht getoast en mineralig. De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur in RVS tanks. Daarna rijpt de wijn op de gistcellen ('sur lie') gedurende 12 maanden, waarvan 20% in eikenhouten vaten. Dit maakt de wijn zachter
De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur in RVS tanks. Daarna rijpt de wijn op de gistcellen ('sur lie') gedurende 12 maanden, waarvan 15% in eikenhouten vaten. Dit maakt de wijn zachter en geeft de wijn extra complexiteit mee.
Licht goudgele kleur. De geur is intens en verfijnd. Aroma's van tropisch fruit, appel, witte perzik, licht notig en citrus. De smaak is excellent fris en mooi in balans met veel fruit, maar ook mineralig en citrus hinten. Uitstekend bij visgerechten, zee
Riesling Wachenheimer Altenburg P.C. BIO 2023













