Heldere licht rode kleur. In de neus aroma's van kers en rozen. In de mond fris, levendig, elegant en goed uitgebalanceerd. Maceratie in roestvrijstalen tanks en met schil contact. Rijping in zowel roestvrijstalen tanks en houten vaten.
Robijnrode kleur met aroma's van bramen, rijpe kersen en kruiden. De rijping in eikenhout geeft de wijn meer structuur, elegantie en balans. De frisse en lange afdronk is aangenaam fruitig met een vleugje pure chocolade.
Zondoorstoofde bosbessen, verse bramen met tonen van hout en pure chocolade. Fruitige wijn met veel bosfruit (kersen, bramen, bosbessen) en tonen van versgemalen koffie, chocolade en kaneel.
Robijnrode kleur. In de neus pruimen, kersen en ander donker fruit, aangevuld met laurier, ceder en viooltjes. Rijke, volle smaak van donker rood fruit (pruimen, kersen) en aangename tannines. Oogstjaar 2019 is groots!
De wijn is frivool en fris van karakter met aroma’s van rood fruit, kersen en frambozen aangevuld met tonen van bloesem, citrus en wilde kruiden. Fris, zacht en sappig in de mond, met veel fruit, levendige tannines, kruiden en een subtiele mineraliteit.
De 100% Barbera druiven rijpen 12 maanden in kleine nieuwe Franse eikenhouten vaten. In de geur donkerrood, rijp fruit, bijna zwoele tonen. Zeer elegant van structuur, met een perfecte balans tussen het fruit, de tannine en finesse.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Diepdonkere kleur. Een verleidelijke neus van peper, gedroogde kruiden en cassis-aroma's. Medium body in de mond met sappige smaken van kersen, pruimen en frambozen. Prima zuurgraad en soepel geïntegreerde tannines voor de nodige spanning op het eind.
Robijnrode kleur. In de geur complex met viooltjes en rood fruit, aangevuld door een pepertje en vanille van de rijpen op eikenhout. In de smaak robuust, krachtig, maar tegelijk ook elegant. Een bijzondere wijn met spanning en balans.
De kleur is robijnrood met een paarse gloed. In de neus fruitig en 'spicy'. Aardbeienjam. Zwarte peper. Bloemen. In de smaak elegant, fris en gebalanceerd. Frambozen, rode bessen. Irissen. Rode bietjes. Kalk.
De Ca'de'Rocchi 'Monterè' 2019 is robijnrood. In de geur amarenenkersen, pruimen, kruiden en balsamico. Levendige, volle smaak met lichte tonen van hout, zachte tannines en een lange afdronk. Een Ripasso +, gemaakt van Corvina, Rondinella en Molinara.
Diepe kersenkleur met aroma’s van rood fruit, aalbessen, veenbessen, zoethout en toast. Zeer Atlantisch van karakter met een mooie mineraliteit. De afdronk is zeer lang met hints van geroosterde hazelnoot.