Deze wijn is afkomstig uit het Côtes du Brian gebied, gelegen in de Minervois-regio. Het is een zeer oude Carignan wijngaard (aanplant in 1890 !!) van 8 hectare met hele lage opbrengsten van slechts 20 hectoliter/ha. Concentratie en veel power dus.
Robijnrode kleur. Een aangenaam bouquet met aroma's van kersen, pruimen, chocolade en vanille. De wijn heeft een fluweelzachte en zwoele structuur. De afdronk is intens, rijk en licht zoetig. De wijn rijpt in Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten 6 maan
Een volle, zwoele rode wijn gemaakt van 100% Primitivo. De SUD 2023 barst van het rijpe fruit: zwarte kersen, pruimen en bessen, aangevuld met tonen van vanille, cacao en specerijen dankzij houtrijping. Rijk, soepel en fluweelzacht van smaak met een lange
Een uitnodigende wijn met fruitige aroma’s van zwarte bessen en bramen, vanille en kruidigheid. Zacht en geconcentreerd van smaak met tonen van zwart fruit, vanille en wat kruiden, mooi in balans met rijpe tannines en milde zuren. De afdronk is lang en aa
Deze wijn wordt gekenmerkt door zijn lichte tot medium body en verfijnde aroma's. Delicaat bouquet van wilde rode bessen en een hint van kersen. Medium body met fruitige tonen en subtiele aardbei-confit, wat zorgt voor een ongecompliceerd drinkplezier.
De El Chaparral de Vega Sindoa is gemaakt van 100% Grenache (83 en 123 oude stokken), is kruidig en fruitig en combineert impressies van rijp rood fruit met peper en laurier. De wijn krijgt 8 maanden rijping op Franse & Amerikaanse houten vaten.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Robijnrode kleur. In de geur kersen, drop en kruiden. In de mond een volle wijn met tonen van blauwe bessen die gepaard gaan met een lange afdronk. Gemaakt van Grenache & Syrah. Lekker bij stoofschotels of wild gerechten.
Vol van smaak, intens en tannine goed geïntegreerd, veel donker fruit (pruimen, bessen) en indrukken van vijgen, krentjes en specerijen.
Een deel van de wijn ondergaat een rijping op Frans en Amerikaans eiken voor 9 maanden, waarvan 30% nieuw. Volle wijn met tonen van noten, cacao, kaneel, ceder en gedroogde bessen. De tannines geven de wijn een bite. Zwarte bes, cassis, viooltjes, cacao e
Na de oogst ondergaan de druiven een gisting met regelmatig overpompen om meer kleur en tannines te verkrijgen. De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur. Daarna ondergaat de wijn een rijping van 6 maanden op Frans en Amerikaans eikenhout,
Stefano Perrone is een bijzondere wijnmaker met een duidelijke visie. Dit buikflesje ziet er niet alleen geweldig uit, de inhoud is ook fraai: typische fruitigheid van de Barbera druif, soepel, sappig en toch vol van smaak!
Südsteiermark CA66, Pinot Noir 2023. 100% Pinot Noir, Een rijke robijnrode kleur in het glas. Frisse en levendige aroma’s van rode bessen. Een zijdezachte textuur en een gebalanceerde zuurgraad.













