Een assemblage van Grenache noir, Mourvèdre en Syrah (G.S.M.). In de neus kruidig met aroma van donker fruit. In de mond sappig en vol van smaak.
Na de oogst volgt een schilweking van 15 dagen. Hierna worden de druiven op gecontroleerde temperatuur vergist in RVS. Na de vergisting rijpt de wijn een aantal maanden op kleine barriques en grote foeders van 30 tot 50 hl. Daarna rijpt de wijn nog een aa
Kersenrode kleur. In de neus zijn er tonen van rijp fruit (zwarte bessen en kersen) die goed geïntegreerd zijn met aroma's van de houtrijping (toast). In de mond is dit een fluweelzachte wijn met een goede structuur en een goed fruitgehalte en fraaie zure
Kersenrode kleur. In de geur kersen, frambozen en viooltjes. Toegankelijke wijn waarin het fruit (aardbeien, kersen) voorop staat. De wijn krijgt 12 maanden opvoeding op gebuikt Frans eikenhouten.
Zijdezacht Pinot Noir. Met de voor deze druif zo typerende heldere rode kleur. Zowel in de geur als smaak voert het rode fruit de boventoon: frambozen, aardbeien, bessen en kersen.
Deze wijn is afkomstig uit het Côtes du Brian gebied, gelegen in de Minervois-regio. Het is een zeer oude Carignan wijngaard (aanplant in 1890 !!) van 8 hectare met hele lage opbrengsten van slechts 20 hectoliter/ha. Concentratie en veel power dus.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Vol van smaak, intens en tannine goed geïntegreerd, veel donker fruit (pruimen, bessen) en indrukken van vijgen, krentjes en specerijen.
De El Chaparral de Vega Sindoa is gemaakt van 100% Grenache (83 en 123 oude stokken), is kruidig en fruitig en combineert impressies van rijp rood fruit met peper en laurier. De wijn krijgt 8 maanden rijping op Franse & Amerikaanse houten vaten.
Robijnrode kleur. In de geur kersen, drop en kruiden. In de mond een volle wijn met tonen van blauwe bessen die gepaard gaan met een lange afdronk. Gemaakt van Grenache & Syrah. Lekker bij stoofschotels of wild gerechten.
Een deel van de wijn ondergaat een rijping op Frans en Amerikaans eiken voor 9 maanden, waarvan 30% nieuw. Volle wijn met tonen van noten, cacao, kaneel, ceder en gedroogde bessen. De tannines geven de wijn een bite. Zwarte bes, cassis, viooltjes, cacao e
Na de oogst ondergaan de druiven een gisting met regelmatig overpompen om meer kleur en tannines te verkrijgen. De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur. Daarna ondergaat de wijn een rijping van 6 maanden op Frans en Amerikaans eikenhout,
Stefano Perrone is een bijzondere wijnmaker met een duidelijke visie. Dit buikflesje ziet er niet alleen geweldig uit, de inhoud is ook fraai: typische fruitigheid van de Barbera druif, soepel, sappig en toch vol van smaak!