Intense geuren van rijpe perzik, citrusvruchten en subtiele tonen van amandel en witte bloemen. In de smaak fris en elegant met een perfecte balans tussen fruitige tonen en een verfrissende zuurgraad. De afdronk is lang en verfijnd, met hints van mineral
Beerenauslese behoort tot de top edele zoete wijnen uit Duitsland. Een indrukwekkende concentratie en intensiteit. Een constant spel tussen zoetheid en zuurgraad, perfect in balans. Aangenaam zoet op de tong, maar nooit overmatig of vermoeiend. Meesterwer
Met bijna 60 hectare is Château Fombrauge de grootste Grand Cru Classé van Saint-Émilion. Het draait al eeuwen mee, maar maakte pas echt naam toen Bernard Magrez het château overnam en besloot de alomtegenwoordige Michel Rolland in te huren als consulta
De wijn is fris en energiek in de aanzet, een strakke structuur, ondersteund door een mooie ruggengraat van wit fruit en schillen van citrusvruchten. Minerale tonen en een zeer aanhoudende afdronk, die zowel zoetheid als ziltigheid met zich meebrengt. TOP
In de neus aroma van kersen, rozijnen en rozen, koffie en karamel. Zeer romig middenpallet met tonen van vruchten, hazelnoot, chocolade en rijpe frambozen. Complex, rijk maar met toch een zijdezachte structuur. Gemaakt van 60% Grenache Noir, 40% Carignan.
Afkomstig van wijngaard Clos St Jean, een van de mooiste wijngaarden van de appellatie. Er zitten wijnstokken bij van 80 en 90 jaar oud.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
De top Cuvee Exceptionele van Domaine du Vieux Lazaret wordt enkel in de beste jaren geproduceerd. Oogstjaar 2016 is een groot jaar in zuidelijke Rhône, deze wijn is nu op dronk maar heeft nog een enorm bewaarpotentie. Een feestje!
UP rosé is gemaakt van de druivensoorten Grenache Noir (30%), Cinsault (30%), Syrah (30%) en Rolle Alexis Cornu (10%). De druiven worden in de nacht geoogst om hun frisheid te behouden. Dezelfde wijnmakers als het befaamde Chateau de Berne.
Rijke wijn, vol fruit, licht getoast en mineralig. De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur in RVS tanks. Daarna rijpt de wijn op de gistcellen ('sur lie') gedurende 12 maanden, waarvan 20% in eikenhouten vaten. Dit maakt de wijn zachter
De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur in RVS tanks. Daarna rijpt de wijn op de gistcellen ('sur lie') gedurende 12 maanden, waarvan 15% in eikenhouten vaten. Dit maakt de wijn zachter en geeft de wijn extra complexiteit mee.
Licht goudgele kleur. De geur is intens en verfijnd. Aroma's van tropisch fruit, appel, witte perzik, licht notig en citrus. De smaak is excellent fris en mooi in balans met veel fruit, maar ook mineralig en citrus hinten. Uitstekend bij visgerechten, zee
Riesling Wachenheimer Altenburg P.C. BIO 2023