Een perfecte aperitief champagne voor alle gelegenheden! R de Ruinart kan ook gastronomisch ingezet worden bijvoorbeeld bij gebakken zeetong of zeevruchten.
Pommery Apanage Rosé is een verfijnde champagne die de kenmerkende stijl van het huis Pommery belichaamt. Deze cuvée wordt samengesteld uit een selectie van de beste crus, wat resulteert in een champagne met grote finesse en subtiliteit.
Delicate neus met florale tonen en een aangename complexiteit. Bij de aanzet duidelijk citrus en witte perzik. Een wijn met grote finesse, een goede mineraliteit en tonen van grapefruit in de afdronk.
In de neus zeer elegant: bloemig, rijpe appel, hazelnoot. In de mond gekonfijte ananas, licht kruidig, fijne zuren en een pepertje. De wijn is rijp, complex in smaak met een vetje en de houtrijping geeft veel persoonlijkheid.
De Cuvée Rosé heeft een loepzuivere en knisperfrisse geur van aardbei, framboos en zwarte kers. Dezelfde rijke vruchtenaroma's komen ook terug in de smaak en de langdurige ronde afdronk.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
De Blanc de Blanc (100% chardonnay) is een perfecte aperitief champagne. Aan tafel een bijzonder goede combinatie met zeevruchten en schaaldieren.
Pommery Brut Royal is een klassieke champagne die het kenmerkende Pommery-stijl belichaamt: frisheid, levendigheid en finesse. Deze cuvée is samengesteld uit een blend van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier.
De top cuvee Laurent Perrier Grand Siècle is intens, complex en verfijnd met licht gekonfijte citrus, gebak, gegrilde amandelen en subtiele tonen van honing. Fris en verfijnd met een mooie volle toast smaak en een lange, evenwichtige afdronk.
Dom Pérignon is de topcuvée van champagnehuis Moët & Chandon, en wordt alleen gemaakt in de beste oogstjaren. De samenstelling varieert per jaar. Na de tweede vergisting krijgt de champagne zo'n acht jaar tijd voor rijping op de eigen gistcellen.
Dom Pérignon is de topcuvée van champagnehuis Moët & Chandon, en wordt alleen gemaakt in de beste oogstjaren. De samenstelling varieert per jaar. Na de tweede vergisting krijgt de champagne zo'n acht jaar tijd voor rijping op de eigen gistcellen.
Krug, Grande Cuvée Edition 173 in giftbox