De Blanc de Blanc (100% chardonnay) is een perfecte aperitief champagne. Aan tafel een bijzonder goede combinatie met zeevruchten en schaaldieren.
Pommery Brut Royal is een klassieke champagne die het kenmerkende Pommery-stijl belichaamt: frisheid, levendigheid en finesse. Deze cuvée is samengesteld uit een blend van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier.
De top cuvee Laurent Perrier Grand Siècle is intens, complex en verfijnd met licht gekonfijte citrus, gebak, gegrilde amandelen en subtiele tonen van honing. Fris en verfijnd met een mooie volle toast smaak en een lange, evenwichtige afdronk.
Dom Pérignon is de topcuvée van champagnehuis Moët & Chandon, en wordt alleen gemaakt in de beste oogstjaren. De samenstelling varieert per jaar. Na de tweede vergisting krijgt de champagne zo'n acht jaar tijd voor rijping op de eigen gistcellen.
Dom Pérignon is de topcuvée van champagnehuis Moët & Chandon, en wordt alleen gemaakt in de beste oogstjaren. De samenstelling varieert per jaar. Na de tweede vergisting krijgt de champagne zo'n acht jaar tijd voor rijping op de eigen gistcellen.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Krug, Grande Cuvée Edition 173 in giftbox
Krug, Grande Cuvée Edition 172 in giftbox
Dom Perignon Luminous is een speciale editie welke met een oplichtend label aangezet kan worden in de ziel van de fles en geeft ongeveer 4 uur licht. De jaargang 2009 is een groot champagne jaar dus naast de bijzondere fles kun je ook een bijzondere drin
De Bollinger R.D. behoort tot de meest prestigieuze cuvées van het champagnehuis en is een icoon van vakmanschap en rijpingspotentieel. De jaargang 2008 staat bekend als uitzonderlijk in Champagne en levert een wijn van ongekende finesse en complexiteit.
Deze Limited Edition is uniek . Al eerder mochten grote sterren zoals Karl Lagerfeld, Lenny Kravitz en David Lynch met Dom Perignon samenwerken. Nu is het popicoon Lady Gaga aan de beurt.
Dom Pérignon, Vintage 2015 Limited Edition: Jean-Michel Basquiat Blue













