Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
Telefoon: +31(0)646212093
Inloggen0
Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
Telefoon: +31(0)646212093

Dom Pérignon Lady Gaga Vintage 2010

Dom Pérignon Lady Gaga Vintage 2010
Productomschrijving

Dom Pérignon is een merk van vintage Champagne geproduceerd door het Champagnehuis Moët & Chandon en dient als de prestigieuze champagne van dat huis. Het is vernoemd naar Dom Pérignon, een Benedictijnse monnik die een belangrijke pionier was op het gebied van kwaliteit voor Champagnewijn, maar die, in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd, de champagnemethode voor het maken van mousserende wijnen niet ontdekte.

Jaarlijks brengt Dom Perignon een Limited Edition serie uit in samenwerking met een bekende artiest. Voor de jaargang die gelanceerd wordt in 2021 is er een samenwerking gekozen met Lady Gaga. Lady Gaga deed een beroep op haar creatief medewerker Nicola Formichetti en fotograaf Nick Knight om de betoverende campagne rondom deze samenwerking vorm te geven. Een wervelend en uitnodigend etiket weerspiegeld de interpretatie van: een wereld van fantasie, waarin je kunt dromen en mag stralen. Waarin alles gebeurt zoals je het zelf hebt bedacht.

Productspecificaties

Kleur wijn
wit
Soort wijn
droog
Alcohol
13 %
Druiven
Chardonnay, Pinot Noir
Inhoud fles
0,75 l
Gerechten
Aperitief, vis
Drinktemperatuur
8-10 °C
Karakter
Complex en rijk
Bewaardadvies
Nu op dronk, tot 15 jaar na de oogst

Eerder bekeken

Dom Pérignon Limited Edition Lady Gaga Vintage 2010
Dom PérignonLimited Edition Lady Gaga Vintage 2010

Deze Limited Edition is uniek . Al eerder mochten grote sterren zoals Karl Lagerfeld, Lenny Kravitz en David Lynch met Dom Perignon samenwerken. Nu is het popicoon Lady Gaga aan de beurt.

Op voorraad
€295,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking