Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
Telefoon: +31(0)646212093
Inloggen0
Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
Telefoon: +31(0)646212093

Bodegas Bravo-Escos (Priorat) Las Nubes, Caliel 2018

Productomschrijving

Het gebied Priorat (Spaans: Priorato) is gelegen in het noordoosten van Spanje, ten noordwesten van Tarragona. De wijnen uit de Priorat hebben de laatste decennia een enorme kwaliteit impuls gekregen en behoren inmiddels tot de top van Spanje. De regio Priorat heeft sinds 1954 een D.O. erkenning gekregen en werd in 2009 opgewaardeerd tot DoCa. Een klein wijngebied waar wijn maken niet eenvoudig is door de stijle hellingen en bijzondere terroir.

De Bodegas Bravo-Escos, Las Nubes 'Caliel' is een wijn met enorm rijpingspotentie. Gemaakt van de in Priorat vaak gebruikte druif Carignan (100%). In de neus kruidige tonen (kruidnagel), zoethout en een vanille toets van de houtrijping. In de mond intens en complex met rijpe tannine en ondanks de hoge alcohol is deze niet storend. Een wijn waarin warme, rijpe tonen mooi in balans zijn met frisheid en elegantie.

Productspecificaties

Kleur wijn
rood
Soort wijn
droog
Alcohol
15,5 %
Druiven
Carignan
Inhoud fles
0,75 l
Gerechten
Vlees: wild, Rundvlees, gevogelte
Drinktemperatuur
18 °C
Karakter
Vol en complex
Bewaardadvies
Nu op dronk, tot minimaal 8 jaar na de oogst

Eerder bekeken

Bodegas Bravo-Escos (Priorat) Las Nubes, Caliel 2018
Bodegas Bravo-Escos (Priorat)Las Nubes, Caliel 2018

In de neus kruidig, zoethout en een vanille toets van de houtrijping. In de mond intens en complex met rijpe tannine en ondanks de hoge alcohol is deze niet storend. Een wijn waarin warme, rijpe tonen mooi in balans zijn met frisheid en elegantie.

Op voorraad
€18,95 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking